Vårt oppdrag

 

Problemet vi må løse er avgjørende for klodens helse. Møbler har et karbonavtrykk som er opptil fem ganger større enn klær, og i Norge er det gjennomsnittlige forbruket av møbler per person per år 64,9 kg, noe som legger stort press på miljøet. Hos SofaKing kan vi gjøre en forskjell ved å skape bærekraftige og miljøvennlige møbler, designet for å vare og minimere påvirkningen på miljøet. Vi er stolte av å være et norsk selskap og er forpliktet til å beskytte miljøet vårt for fremtidige generasjoner. Bli med oss i vår misjon for en grønnere fremtid!

Hos sofaking er vi stolte av å skape overlegne sofaer til hjemmet ditt. Vi er en familiedrevet bedrift som ble grunnlagt med et oppdrag å gi våre kunder møbler som er vakre, komfortable og holdbare.

Vi startet i det små, men virksomheten vår har vokst jevnt og trutt på grunn av vårt engasjement for kvalitet og vår lidenskap for å lage møbler som ikke bare ser bra ut, men som er bygget for å vare. I dag er vi en blomstrende bedrift med et flott team av ansatte som deler vår lidenskap for sofaer.

Produksjonsprosessen vår er fokusert på kvalitet. Vi bruker materialer av høy kvalitet og velprøvde produksjonsteknikker for å skape sofaer som tilbyr eksepsjonell komfort og overlegen holdbarhet. Alle sofaene våre er nøye håndlaget for å sikre at hver eneste detalj er perfekt.

Vi er også stolte av vårt engasjement for miljøet. Vi bruker bærekraftige og resirkulerbare materialer der det er mulig, og jobber hardt for å minimere vår innvirkning på planeten.

Hos sofaking er vi mer enn bare et sofafirma. Vi er et lidenskapelig team dedikert til å skape kvalitetsmøbler til hjemmet ditt. Vi håper du liker produktene våre like mye som vi liker å lage dem.